netejes

La neteja sense detergents, neta de químics, a banda d’avantatges econòmiques, garanteix resultats higiènics òptims sense cap perjudici en la salut de les persones ni l’entorn.

Una neteja sense químics:

botó_taronja 

no contamina l’aigua, l’aire ni el sòl

botó_taronja 

no deixa residus

botó_taronja 

evita el risc de caigudes per relliscada

botó_taronja 

no provoca lesions per inhalació, ingestió o exposició

botó_taronja 

redueix els costos en compra i emmagatzematge de detergents químics

botó_taronja 

evita l’ús de combustibles fòssils que es fan servir per a la producció i empaquetatge de detergents

A gespreven, sccl us oferim un servei de neteja net de químics basat en l’electròlisi de l’aigua, un procés  que potencia les propietats de l’aigua com a dissolvent per higienitzar i desinfectar.

Disposem de la tecnologia més innovadora en aquest sector i de diferents equipaments que ens permeten adaptar el nostre servei a les necessitats de cada client i a les característiques dels seus espais de treball.

polvoritzador d’aigua ionitzada

màquina generadora de vapor

fregadora-aspiradora
amb electròlisi

ionator_web
neteja_vapor
fregadora_web

aquest polvoritzador ionitza, electrifica i purifica l’aigua, de manera que permet netejar tot tipus de superfícies garantint una desinfecció del 99,9 % sense usar químics ni detergents.
Es fa servir per a la neteja de taules, ordinadors, vidres...

el vapor sec a alta temperatura i pressió que produeixen les netejadores a vapor dilueixen la brutícia, fins i tot en els racons més difícils, arrossegant al seu pas tot allò que la compon: gèrmens, bacteris, greix, àcars, etc. Així, garanteix una higiene ràpida i segura sense necessitat de fer servir detergents.

aquesta netejadora industrial, mitjançant l’electròlisi de l’aigua, permet netejar grans superfícies només amb aigua. L’ús d’aquest sistema representa grans avantatges davant els tractaments químics tradicionals de neteja.

[Home  ] [Nosaltres  ] [Els nostres serveis  ] [Contacte  ]